Reed Luxury Hotel by Balaton*****

A Reed Hotel & Reed Bistro tökéletes egységet alkotnak, így részesülhetnek vendégeink kifinomult érzékei testet és lelket kényeztető élményekben. Fedezze fel Ön is a Reed Luxury Hotel egzotikus világát! Lépjen be felnőttbarát szállodánkba, ahol találkozik a luxus és a kinomult elegancia a Maldív-szigetek hangulatával.  • A Reed Luxury Hotel 23 exkluzívan berendezett, felső kategóriás szobával, wellness részleggel, lenyűgöző koktélbárral és wellness és fitness teremmel, nem utolsósorban a Reed Bistro ízeivel biztosít fantasztikus pihenést az Ön számára. Legyen kíváncsi és kattintson galériánkra, ahol szállodánkról vizuális ízelítőt talál.
  • Luna, Sun, Coco vagy Malé? Bármelyik szobatípust választja, okosan teszi, mert a luxus nálunk smart megoldásokkal egészül ki. Okospanelen vezérelheti például a függönyt, a klímát, a ne zavarjanak vagy takarítás kérést, az elopálosodó üvegfelületet a szoba és fürdőszoba között. Kattintson és ismerkedjen meg szobatípusainkkal!
  • A hotel vendégeként már az á la carte reggelinél találkozhat a REED BISTRO pazar ízeivel és kreatív konyhaművészetével, este folytathatja az á la carte vacsora élményével.
  • Tapasztalja meg a Reed Luxury élményt REED SPA wellness részlegünkön is. Beltéri élménymedence, jakuzzi, fekvő zuhany, finn – és infraszauna, gőzkabin és kültéri élménymedence nyújt kényeztető wellness pillanatokat.
  • A kíváncsi szemek elől rejtve maradhat a REED RELAX GARDENBEN, ahol kültéri medencével és frissítő Pool bárral várjuk.

Foglalja le most! Már csak néhány kattintás a siófoki luxus nyaralás!

Kérdése van?Ezen az oldalon összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdés-válaszokat.

ElérhetőségünkHa nem találja a szükséges információt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Recepció, szobafoglalás: +36 30 132 2061
E-mail: info@reedhotel.hu
Honlap: reedhotel.hu