Reed Bistro by Balaton

Fine bistro élmény a Balaton fővárosában, Siófokon.


Tartson velünk egy olyan kulináris utazáson, ahol a luxus izgalmasan egzotikus ízekkel találkozik, ahol megpihenhet a kényelem és kifinomultság harmóniájában. Üdvözöljük a Maldív-szigetek atmoszféráját idéző Reed Bistroban!Nálunk az ételek nem csupán ételek, hanem valódi műalkotások. A Reed Bistroban olyan élményt kínálunk, ahol a Balaton-környéki friss alapanyagok karaktere Ázsia egzotikus kulináris világával találkozik és kreatív konyhaművészetünkben bontakozik ki. Így születnek meg azok az egyedi és lenyűgöző fogások, melyek minden egyes falatnál garantáltan elkápráztatják.

Éttermünkben minden egyes apró részletre gondosan odafigyeltünk, hogy teljes mértékben átadhassa magát az élményeknek. Nem csak újragondolt és sosem kóstolt koktélokkal fűszerezzük a hangulatot, hanem tökéletes helyszínt is nyújtunk az ínyenc ételekkel és a magával ragadó atmoszférával fűszerezett luxushoz. Hozza el párját, családját vagy barátait, és élvezzék nálunk a fineszes eleganciát és a vendégszeretetet.

Engedje meg, hogy szakértő séfünk elkápráztassa, és hagyja, hogy a különleges fogások és az exkluzív környezetünk magával ragadja. Fedezze fel a Reed Bistro élményt, és engedje meg, hogy elvarázsoljuk minden érzékét.

Online asztalfoglalás

Várjuk szeretettel!
Reed Bistro csapata